• Tel: 06-29150840
  • Mail: richard.dehoop22@gmail.com
Cart
Richard de Hoop

Over mij

Profile picture

Richard de Hoop

  • 06-29150840
  • 2,5 jaar ervaring
  • richard.dehoop22@gmail.com
  • Balustrade 22, 7325 GP Apeldoorn
Concept design
80%
Visual design
70%

Ik ben Richard de Hoop, een multimediadesigner met een voorkeur voor het creëren van concepten. Want alles begint met een goed idee. Maar minstens even belangrijk is het ontwikkelen van dat idee. Daarom moet een designer op elk vlak uit de voeten kunnen. Zo moet je ook visueel je mannetje kunnen staan en technische know-how is ook zeer gewenst. Daarom is freelancen goed om je op elk vlak te ontwikkelen.

 

Ik ben opgegroeid in Apeldoorn waar ik nu ook tijdelijk woon. Ik heb de opleiding Communicatie en Multimediadesign gedaan aan de Hogeschool Utrecht. Daarnaast heb ik nog een tijdje in Engeland gestudeerd. Ik hou wel van een avontuurtje dus. Ondertussen ben ik aan het freelancen, maar voor een leuke baan sta ik altijd open.

 

Naast mijn werk heb ik ook nog andere dingen die mij bezig houden. Zo ben ik een enorme filmliefhebber, het liefst kijk ik elke avond een film. Mijn droom is ook om ooit in de filmindustrie te gaan werken. Naast film is ook muziek zeer belangrijk voor me. Ik bezoek vaak concerten en speel zelf gitaar. Het opnemen van een demo is er nog niet van gekomen, maar wat niet is kan nog komen. Ook is geschiedenis een hobby van me. Ik wilde vroeger altijd geschiedenis studeren, maar het is bij een hobby gebleven. Lezen, documentaires en musea op het gebied van geschiedenis is echt mijn ding.

 

Ten slotte hou ik van sporten. Ik sta een paar keer per week in de sportschool maar mijn echte sport is wielrennen. Het in je eentje door de natuur heen rijden werkt echt enorm rustgevend en inspirerend. Daarnaast is het ook een geweldige sport om op tv te kijken. Ten slotte ben ik een Arsenal-fan(voetbalclub) en het bezoeken van een wedstrijd in Londen staat hoog op mijn to-do-lijst.

© 2016 - Richard de Hoop